KURUMSAL // HABERLER



Gastronomi Dergisi Röportajımız

05.03.2021

 

Teknik Isısan 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor!

Başta endüstriyel mutfak sektörü imalatçıları olmak üzere farklı sektörlere ana rezistans tedarikçisi olarak hizmet veren Teknik Isısan, yerli üretimin gücüyle 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Teknik Isısan Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Şimşek, “Sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilmek için sürekli yeni üretim teknolojilerine yatırım yapıyor ve Ar-Ge çalışmaları yürütüyoruz” diyor.

Endüstriyel pazarın deneyimli oyuncularından Teknik Isısan, yerli üretimin gücüyle paslanmaz boruların imalat tekniğini geliştirerek 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor. Teknik Isısan Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Şimşek ile markanın yürüttüğü çalışmalar hakkında konuştuk.

Ekim 2012 tarihinden itibaren Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi' ndeki (DOSAB) 4000 m² kapalı alanda faaliyetlerine devam ettiklerini söyleyen Şimşek, “Şirketimiz babam Mevlüt Şimşek tarafından 1989 yılında Isısan Elektrik ve Isı Elemanları adıyla kuruldu. 2004 yılında Teknik Isısan Rezistans San. Tic.Ltd. Şti olarak kurumsal kimliğine kavuştu. Üretimlerimiz, ISISAN®, Teknik Isısan® ve A(+) ürünlerde UPi® markasıyla yapılmaktadır” diyor.

Devamı İçin: https://www.gastronomidergisi.com/teknik-isisan-30-dan-fazla-ulkeye-ihracat-yapiyor